Η εταιρεία μας

Η τεχνική εταιρεία κατασκευών Ζαχαριάδης δραστηριοποιείται στον νομό Αττικής από το 1971 στους τομείς :

  • κατασκευής πολυτελών διαμερισμάτων, ιδιωτικών κατοικιών και επαγγελματικών κτιρίων (γραφείων, καταστημάτων κτλ)
  • ανακαινίσεων κάθε είδους ακινήτων (κατοικιών, επαγγελματικών χώρων κτλ)
  • αδειοδοτήσεων, στατικών μελετών και έκδοσης πιστοποιητικών

Σε όλο αυτό το διάστημα δραστηριοποίησης η εταιρεία έχει κατοχυρωθεί ως μία από τις καλύτερες στον τομέα της, προσφέροντας έργα και υπηρεσίες ποιότητας με εγγύηση, συνέπεια και αξιοπιστία.

Η κατασκευαστική ποιότητα, αισθητική και εργονομία αποτελούν τη βάση για τη μελέτη και κατασκευή των έργων μας, με σκοπό τη δημιουργία κατοικιών και επαγγελματικών χώρων υψηλών προδιαγραφών με αντοχή στο χρόνο.
Το προσωπικό της εταιρείας, με τον επαγγελματισμό που το χαρακτηρίζει είναι στην διάθεση των πελατών της για να τους παρέχει άριστη εξυπηρέτηση όποτε ζητηθεί.

Στόχος της εταιρείας μας είναι να στέκεται δίπλα στον πελάτη όχι μόνο κατά την διάρκεια εξέλιξης του έργου αλλά και μετά την ολοκλήρωσή του παρέχοντας τεχνική υποστήριξη προς επίλυση της όποιας ανάγκης. Η υπευθυνότητα, η οργάνωση και η συνέπεια, μας καθιέρωσαν στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού.

Η επιλογή των συνεργατών μας, προμηθευτών και συνεργείων τοποθέτησης και εγκατάστασης, γίνεται με απόλυτη αυστηρότητα και συγκεκριμένα κριτήρια γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη συνολική προσπάθεια όλων όσων συμμετέχουν στην σχεδίαση και στην εκτέλεση του έργου.

Η επιλογή των υλικών για τις κατασκευές μας είναι αποτέλεσμα της συνεχούς μας ενημέρωσης για την εξέλιξη της τεχνολογίας, καθώς και της οικολογικής μας συνείδησης σε κάθε τομέα που αφορά τον κλάδο των κατασκευών.